Woningverzekeringen

De brandverzekering en familiale verzekering klinken je zeker bekend in de oren. Woonverzekeringen zijn nog niet bij wet verplicht. Toch gaat de bank je naast de brandverzekering ook verplichten om een schuldsaldoverzekering af te sluiten wanneer je een woning gaat kopen of bouwen en daarvoor een hypothecair krediet wil aangaan.


DHS Finance, altijd gerust thuiskomen

Brandverzekering

De brandverzekering vergoedt de materiele schade veroorzaakt aan je woning en/of aan de inhoud ervan. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, beperkt de brandverzekering zich niet enkel tot schade veroorzaakt door brand.

Lees meer
Familiale verzekering

De familiale verzekering, ook BA privéleven genoemd dekt jouw burgerlijke aansprakelijkheid voor lichamelijke en materiële schade veroorzaakt aan derden. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel heel erg nuttig. Zeker met kinderen is een ongeval snel gebeurd!

Lees meer
Schuldsaldoverzekering

De schuldsaldoverzekering is een soort overlijdensverzekering die veelal wordt afgesloten als er een hypothecair krediet gebruikt wordt om je woning te financieren. Zo kun je je gezin beschermen als je overlijdt voordat het volledige krediet terugbetaald is.

Lees meer