Emigreren naar België

DHS Finance Group is al jaren de partner om de emigratie van Nederland naar België te begeleiden.
Onder de naam Keur’s Adviesgroep zijn wij jaren geleden begonnen om ons te onderscheiden in de markt en ons te specialiseren in het begeleiden naar België van Nederlanders (en andere nationaliteiten), het verzorgen van de verzekeringen, het bemiddelen in hypothecaire kredieten en het verzorgen van de jaarlijkse belastingaangifte in België.

Emigratie

Een groot aantal zaken dienen te worden bekeken voordat je besluit om in België te komen wonen, omdat ze in Vlaanderen dezelfde taal spreken betekent niet dat je beide landen gelijk kunt schakelen. We laten dan ook een aantal zaken in het 1ste gesprek aan de orde komen. Onder ander aanbod komen: huisvesting, ziekenzorg, mobiliteit en nog andere dagelijkse zaken zullen worden aangekaart. Buiten deze alledaagse zaken moet ook de financiële kant goed worden bekeken. De mogelijke hypotheek, verzekeringen, belastingen, successieplanning zijn een paar van de zaken, die duidelijk een plaats moeten krijgen in je toekomst in België. IN tegenstelling tot Nederland mogen wij als makelaar geen kosten in rekening brengen voor een adviesgesprek. U kunt dus geheel GRATIS van kosten advies bij ons inwinnen.

Heb je interesse in een GRATIS en vrijblijvend gesprek, klik dan op onderstaande button en vul even je gegevens in. Voor verdere info online willen we je graag verwijzen naar onze website voor “Nederbelgen” www.keursadviesgroep.be.